Beste bezoeker,

Myriade in transformatie stelt voor aan U die willen : zijn, doen, denken, weten ‘wie ben ik’, lukken, een groot mens worden en opnieuw, opnieuw, opnieuw….

Het lijkt wel veel, ingewikkeld en misschien moeilijk. En ja misschien heb je wel gelijk. Want wat ik wil voorstellen is eigenlijk ‘het leven’. Een leven zoals het mijn en het jouwe. We zijn verschillend en toch gelijk. We hebben een weg en een toekomst. Deze bestaat uit keuzes en mogelijkheden.

Ik wil je graag meenemen in mijn verhaal. Mijn verhaal brengt me naar het vijfde jaar van edelsmeden. Deze voorstelling is tevens een verbinding naar mijn afstudeer project.

Mijn thema wordt ‘Verbinding’. En hoe ik dit ga uitwerken zal de toekomst uitwijzen. Ik laat me inspireren door alle dingen die ik tegen kom het komende jaar. Ik start met me in verbinding te stellen met zij die graag meer willen weten.

Je bent welkom op zondag 19 augustus en 26 augustus 2018 vanaf 13u30 tot 18u00…

Locatie : Sint-Katelijnestraat 115, 2800 Mechelen (bij Myriam en Kris)

Vanaf hier start Myriade in Transforrmatie. Van harte welkom…

Ook de komende maanden voelen we ons geroepen om enkele initiatieven op poten zetten. Het betreft hier losse avonden of kortlopende cursussen. Telkens wordt er rond een specifiek thema gewerkt. In geval van interesse in deelname, kan je vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefonisch of breng een bezoekje aan de winkel De Alruin, Sint-Katelijnestraat 115, 2800 Mechelen.